Introforløb

4 ugers introforløb til CrossFit + 1 t-shirt for kun 399,- 

På vores lukkede introforløb, får du en grundig introduktion til CrossFit, så du kan få den bedste start på dit nye træningsliv.

I de 4 ugers introforløb vil der vil være stor fokus på den grundlæggende teknik og dette forløb er derfor ideelt for alle, som har ligget lidt for meget på sofaen de sidste par måneder.

Hvad består introforløbet af?

  • 4 uger med 2 x ugentlig træning på lukkede opstartshold
  • Fri træning på alle hold
  • CrossFit t-shirt
  • Gratis oprettelse
  • Pris: 399,- *
  • Mandage og onsdage, kl. 19.00-20.00

* Prisen for Introforløbet er 399,- (Mindstepris i hele minimumsperioden er 399,-ved betaling med kreditkort). Aftalen tegnes med en minimumsperiode på 1 måned. Opsigelse skal ske indenfor minimumsperioden. Efter minimumsperioden overgår aftalen til et løbende aftaleforhold. Aftales fortsætter således ind til denne opsiges af medlemmet.

Skal du have en plads?
Tilmeld dig nu.

 


Introforløb til Juni 2024


Hvad lærer man på et introforløb?

Introforløbet er for alle uanset niveau – det er vigtigt at understrege. Man bliver taget gennem progressioner af kropsvægt, bevægelsesmønstre, gymnastik færdigheder og blive introduceret til primære øvelser herunder vægtstænger, kettlebells, wall balls og olympiske løft og de mange CrossFit udtryk. Opstartsholdet består udelukkende af nye deltagere (max 12 pr. hold) og vil være et lukket hold under hele perioden – så vidt muligt med den samme instruktør.